MTB

BICM MTB


I BICM kan du træne MTB hele året, hvad enten du er til "tons og trail-Blast-for-men" eller til en tur i fantastisk selskab med "Hyggeholdet"

Turene starter som regel ud fra klubhuset på Kærhusvej 4, men enkelte gange bliver der også arrangeret ture til spor væk fra Billund.

Vores "hjemmebane" må dog siges at være Frederikshåb og sporet i Grene Sande.


Når vi kører MTB er der flere indgangsvinkler. Nogle kører fordi de gerne vil vedligeholde formen hen over vinteren, mens andre kører fordi de gerne vil udvikle deres teknikker og blive motorisk bedre cykelryttere.

Med MTB-træningen er der mulighed for at træne det hele. Tekniktræning med fokus på balance og kundskaber på cyklen, men også benhårde intervaller hvor pulsen rammer toppunktet og sveden kommer frem under hjelmen.


I vinterhalvåret køres der med lys, og hvis man ikke har prøvet det før er det en super sjov oplevelse at drøne henad en skovsti med skyggerne  væltene frem alle steder. Her skærpes alle sanser virkelig.


MTB køres tirsdag, torsdag og søndag hele året. Vi mødes på Kærhusvej 4, 7190 Billund

Hvilket udstyr skal jeg anskaffe


Cyklen

Det er dig der sætter standarden. Vi har ingen forventninger til hvad du kommer på - men sørg dog for at cyklen kan klare strabadserne


Påklædning

Cykelbukser med pude for din egen skyld - og tøj der tåler snavs


Hvilket tempo bliver der kørt


i BICM kører vi sammen. Der er ingen som kører med ud, og bliver efterladt i skoven. Hyggeholdet kører så alle kan være med. For at følge med de øvrige hold skal du have en relativ god form.


Sikkerheden står i højsædet for os, og vi holder altid øje med om alle er med, og forstår at komme rundt i terrænet

Praktisk information


Når du kører med BICM vil det være fint om du medbringer følgende på turene:

 

Hjelm

Gode lygter i tilfælde af mørke

Ekstra slange

Pumpe eller CO2 patron

Mobiltelefon